Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskning

Stranden ligger slät
av vågornas
lätta smekningar

Och värmen
som sjunkit
med solen

balansen
som blev bättre
för var timma som gått

Det nätta tyget
gjorde avtryck
mot min kropp

När vi lekfullt
jagade varandra
i sanden
land möter hav

Du höll mig nära
när kylan
bet sig fast
i min hud

I det svaga ljuset
skymtades två siluetter
ner mot bryggan

Sakta..
Du tog
min hand.

Du log,
Ett leende
de vackraste
leendet jag mött,

du rörde
vid min kind.
Tog min hand
Du sa:
kom vi går

Sommarnatten
dog
i gryningen




Fri vers av äbba
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-05-27 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äbba
äbba