Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tuggbarn

Tuggorna växer i munnen



















snart kan de gå på dagis




Övriga genrer av Albion
Läst 603 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-28 08:29



Bookmark and Share


  andreawolf
hihi, jag gillar det!
det blir lite.. hum.. \"ordvitsigt\"
bokmärke, det här ^^
2007-08-11

  Amina
haha, vad klatshigt, liksom, klämkäckt, haha..bokmärkt!
2007-06-28

  hell.o.kitty
Det här var bokmärke, applåd och kommentar! Helt otroligt fantastiskt. Det är en sån tanke som dyker upp mitt från ingenstans. När man försöker sova eller tänka eller bara finnas. Och så gäller det att komma ihåg dom, och du gjore det. Sjukt bra!
2007-05-29

  jaghetersara
smart. det här var något
alldeles nytt. inget som jag läst förut.
du liksom leker med orden.
brabrabra.
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Albion