Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och du och du

Du och
du och
du

Du
krossar hjärtan och är alltid
det vackraste som finns
när du går förbi är vi
ensamma i universum
(jag vill ha universum i mitt rum)

Du
lyssnar när jag pratar
du är så jävla bra,
du är verkligen det och
jag skulle vilja att vi sågs
(var det nu blir, min purjolök)

Du
(jag orkar inte prata om det)

Du och
du och
du




Fri vers av Albion
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så mitt i säger du att du inte orkar prata om det.

fantastiskt bra!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Albion