Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord bubbel..... från en märklig värld


Om jag bara kunde vara mer preCis som ni

 

För egentligen förstår ingen vad jag menar eller säger

inte heller vad jag tänker

för då är jag ju alldeles för mycket  

bor i en alldeles egen rymd 

där månen och solen dansar motvals och

planeterna hänger helt galet upp och ned

Men jag kan ju faktiskt inte flyga

fast jag är mer än ett flygplan och fågel

jag kan inte heller gråta

snubblar hela tiden över tåren och skrapar mina knän

Jag är bara missförstådd

det är inte lätt att bara vara

Det är egentligen ok att vara lite galen ibland

bara jag kunde vara lite mer blåögd naiv precis som ni 

blunda för allt

skjuta igen dörren så fort verkligheten försöker ta plats 

 

Ja om jag bara kunde 

men att låtsas har aldrig varit min grej




Fri vers av Iah
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iah
Iah