Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du försvann så fort från allas liv.


du försvann så fort.

Vi visste aldrig att det skulle bli så här. Det gick så fort och vi fick se dig gå igenom allt. Vi ville inte att det skulle få vara du. Varför en person som vi älskade? Man önskar nu att du återvänder tillbaka. Vi vill inte ha förlorat dig. Vi vill ha dig ibland oss. Sorgen är så stor i våra hjärtan. Vi kan aldrig släppa dig. Du kommer alltid finnas bland oss. Vi kommer alltid gråta en tår eller många för dig. Vi vill att du ska återvända till oss igen. Vi vill inte ha förlorat dig. Det kan inte vara möjligt. Men må dig få sova din sömn så lugn och vacker och vi hoppas att du fick somna in vackert och smärtfritt. Vi hoppas att du kommer och hälsar på oss i våra drömmar.




Fri vers av xNIcX
Läst 142 gånger
Publicerad 2007-05-28 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xNIcX