Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet varken ut eller in.


Så förvirrad

Om jag vetat vad du visste,
hade jag nog inte vetat vad jag skulle göra.
Jag kunde göra det här så invecklat som möjligt
men jag gillar att hålla en rak linje en ibland.
Om alla våra dagar är räknade, varför fortsätter jag då att räkna dem?
En mening säger mer än tusen ord, men då måste meningen
innehålla mer än tusen ord. Eller? Vad skulle jag ha gjort om
inte min mamma fanns? Allt hon sa jag trodde hon sa för
att skrämma mig, skrämmer mig nu när jag inser hur rätt hon hade.
Döda mina ögon, jag vill inte se vad du har under blusen
eller under sängen. Du gömmer något jag borde veta om,
men du lurar mig precis som alla andra gånger.
Du är falsk och patetisk, men jag vill inte släppa taget om
din varma hand. Den värmer ju mig trots att du är en sån
kall person som borde brännas på bål för att bli normal.




Fri vers av UtanDinaAndetag
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-05-28 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UtanDinaAndetag