Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tvivlar på att någon kommer förstå den här...


allt är förgängligt

du är så brottsligt ung
för mig
men det finns ett lugn
efter varje storm
är du kvar hos mig då?




Fri vers av BaraOrd
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-05-28 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd