Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfo i Norden, i hösten, bland löven. (Och för att jag var en kärlekskrank idiot, dåmera).


kärlekens knytnäve

Hösten kommer med ett skratt, ett sådant som
får dig att le, att se mig som jag vill då
löven singlar, faller ner: bruna, röda,
Höstvindens färger!

Din varma andedräkt mot min kind bränner,
smärtar med en kraft som endast kärlekens
knytnäve kan framkalla, och du vet att
Nu är du älskad




Fri vers av Lady Midnight
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-05-29 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Midnight