Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett löfte om frihet

jag står på randen av existensen
ser ut över kanten
undrar om jag ska våga
förändra världen

styra mitt öde
förlätta verkligheten
ta mitt liv i egna händer
hoppa över kanten

segla ner mot evigheten
befästa mitt nyfunna öde
med en skänk åt livet
ett löfte om frihet




Fri vers av Aara
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-14 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aara
Aara