Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord

Tomma ord säger mycket
Tomma ord de skadar hjärtat
Tomma ord skapar fantasi
En värld som trollkarlen skapar
Som bara trollkarlen kan tolka
Tomma ord förblir tysta
Den tysnad som skadar
Många hjärtan
Som säger mycket utan ord
Som skapar en fantasi värld
Tomma ord flrblir alltid tomma ord




Fri vers av Calmilo-alle
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-05-29 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calmilo-alle
Calmilo-alle