Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är det som det är


Varför

Varför är det som det är, vad är det för olycka jag bär. Känna sig otrygg och rädd, att också ständigt vara beredd. Beredd på vad som skall hända, beredd på vad som skall ske. Undra när skall allting vända och trött på att böna och be. Böna och be för någonting bra eller är lycka till för andra att ha. Varför är det som det är som nu och här.




Fri vers av Anders E
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-05-29 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders E

Senast publicerade
Varför
Ångest
* Se alla