Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolöshet?




...jag är sådan att jag hellre
vill förbjuda regeringen
istället för blott regeringens förbud...

...om vi har en regering
som vill begränsa kulturens möjlighet
att nå ut till någon som jag...

...om vi har en regering
som vill regera kulturen
genom att göra den till reklam
för sitt eget existensberättigande...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-05-29 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP