Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ohört på radions station p3. 'Önskar så jag hade herr Frankensteins fönster samt dina problem och H. P. Morgans alla pengar'. Citatet, som är påfunnet i rappet är en variant på ett äkta uttalande i radions P3.


Dagens förklarade ord (2024 05 24) bara ord






Pröjsare
-
betalningsansvarig människa vanligen missförstådd kassör
enligt revisor Eva Stenssonn-Anterhakén.

(Någon fick för nu mycket länge sedan för sig att bruket
av ordet skulle vara en något yvig mustasch, buren av en
långväga släkting till Gustava Eriksson och därvid även
via dna långväga släkt med 'Moltass' Ericcson', men detta
har långt ifrån vanskligt kunnat gå att leda i som bevis)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-21 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP