Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Vindlätta smekningar som utforskar varandras kroppar
Tungor som virvlar över läppar

Heta känslor

Små njutningsfulla stön
Lustar och passioner

Sexig nakenhet

vackert sensuellt sex

Älskling








Fri vers av KLANG
Läst 835 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 23:09



Bookmark and Share


    Maria Malm
Lustfylld njutning.
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG