Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enliten uppmaning

Du...
Ta hand om dig själv, och andra i din närhet.
Tala om vad de betyder, och hur mycket du bryr dig.
Jag stormade fram, stannade inte till. Gjorde inte där som jag nu vill. Och nu verkar det vara för sent.




Övriga genrer av sachie
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 22:10



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Så länge man lever kan man iaf lära sig..
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie