Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En minut

Så kom det sig att jag
åter lämnades i tårar.
Nästan som bortkommen
i ett dimmhölje.

Ståendes, vaggandes
ständigt på hårfin gräns.
Gränsen mellan att existera
och att vara enbart luft.

Så stor kan betydelsen
av en minut vara.
Att man över ett ögonblick
nästintill suddas ut.

För att minuten därpå
vakna upp med insikten.
Att morgondagen är
och förblir densamma.




Övriga genrer av Annique
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 23:29



Bookmark and Share


    Trast
Sorgligt. Men bra beskrivet. Man förstår ordet tillintetgjord bättre, tänker jag.
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Annique
Annique