Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är till min kära kanin som dog för några månader sen!


Min kära kanin

Jag visste att

natten gör slut på sin dag

Och att blommor vissnar det visste jag.

Ett ljus det slocknar hade man sagt

Och även en kung ska förlora sin makt.

Jag visste att träd kan falla för såg,

Liksom glas kan spricka det kom jag ihåg.

Och att ord kan glömmas om än de viskas ömt,

Men att du kunde dö det hade jag glömt!.




Fri vers av zahra
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 23:34



Bookmark and Share


    crapcat
snyggt om saknad
mycket bra rim
2007-06-15

    ej medlem längre
Mycket mycket vackert min älskling!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

zahra
zahra