Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite kortfattat om vad du ska göra till din dag varje gång det blir surt.


When life gives you lemons

when life gives you lemons. Throw them at the mean people and hope that it hits them in the eyes.




Fri vers av zahra
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 18:43



Bookmark and Share


    enna
Eller va faan; vad skrev jag för kommentar nyss egentligen? Vet inte - men så här blir det när alla tjatar om att man ska kommentera istället för applådera. Förlåt...
2008-11-19

    enna
elller varför inte pressa fram lite syrligt svalkande saft till sig själv istället?
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

zahra
zahra