Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvist

Fastän de barnslar sig
och bråkar och slåss
Och vill imponera
på varenda tjej

är de så himla rädda
att få nobben av oss
Fast ingen bryr sig
egentligen om mig

När fröken kommer in
och alla tittar på
Så sitter de som änglar
Svara på frågorna och så

Fast innan precis
sa de hora till mig
Och sa
att jag var värdelös
för att jag är tjej




Fri vers av Lexii
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-06-03 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lexii