Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord och så många tårar för att beskriva sorgen som sårar


Längtan

 

 

Några ord och många tårar

för att beskriva sorgen, som sårar

Du har återvänt till skogen, friheten

Du var ej ämnad för denna värld,

Därför följde vi på den sista färd

Nu har du fått frid igen.

min älskade kanin




Fri vers av zahra
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-06-03 23:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fin. Jag fick göra detsamma med min. Den vilar nu under präskragarna.
2007-06-13

  prinscess VIP
någon som har fått frid
beklagar sorgen
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

zahra
zahra