Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske nu

Nysått hopp spirar i gammal jord
Jag är på väg
Hoppet om en ny tid där framme
skickar välrysningar genom min kropp
Kanske nu, kanske ändå
Jag smider planer för mig själv
Jag lagar och lappar ihop mig
Kanske nu, kanske ändå
Jag väntar på vårens varma strålar
Nysått hopp spirar i gammal jord
Kanske nu, kanske ändå




Fri vers av Mac
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-06-04 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid