Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckling



Jag håller på att utvecklas

Försöker att växa upp

Letar pusselbitar i mina inre rum

Någonstans i röran finns allt det som ska bilda ett jag

Saknar dock flera bitar




Fri vers av Mac
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid