Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland när jag sträcker mig ut för att nå
känns mina armar för korta

Ibland när jag vill göra mig hörd
så tycks jag viska




Fri vers av Mac
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 10:37



Bookmark and Share


  poemthing
tyst tyst så hörs den ljuva musiken ur den dövas röst.
ändå.
Fint! ^^
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid