Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsdragning


Slutar världen snurra när den yttersta gränsen är nådd?

När det är tomt på förlåt

När det Oförlåtna sker

spelar det då någon roll om de ber?

När allt är bortom förlåt

är då gränsen nådd?




Fri vers av Mac
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-06-04 10:38



Bookmark and Share


  poemthing
frågor som tar tid att svara på. fint!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid