Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna vidder och trånga vrår



Mitt inre är ett virrvarr av känslor och tankar som jag nyligen börjat se
Det är som om det som gör mig till jag
är skrivet i någon slags underlig kod
Att försöka tyda det som finns där känns omöjligt
som ett alltför stort och svårt prov
Jag skulle verkligen behöva en karta
så jag kunde lära mig hitta och jämt slippa gå vilse där
Kanske kunde jag då skapa vidder av de allt för många små trånga vrår




Fri vers av Mac
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-06-04 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid