Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårlöst


Ut ur skriket kommer tystnaden och ut ur smärtan kommer tyngden
Bakom stängda ögonlock försöker jag se över hindren
Med munnen stängd skriker jag ut min vanmakt
Omgivningens dövhet slår hårda slag emot min kropp
Jag blöder ensamhet, jag blöder torrt
Avtrycken bakom mig de blåste bort
Jag kom, jag gick utan ett spår




Fri vers av Mac
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-06-04 10:41



Bookmark and Share


  poemthing
\"jag blöder torrt\" snyggt!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid