Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


sömnlös

jag vill bara lämna ett spår
ett avtryck
i kött och blod
genom kött och blod
jag står hellre för min armstyrka
än tungans uthållighet
och mitt avtryck ska inte vara som allt annat:
i betong




Fri vers av BaraOrd
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-06-04 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd