Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


vad är ett liv

Bokstavligt talat släppt på locket
Komforten som räknas i nuet är befläckad
Översållad med annat
Som spelar roll i längden.

Jag lever hellre tiotusen dagar
Än bara ett liv
Det är så som jag ser mig själv som andra delges
Jag borde börja älska mig själv istället
Och det kostar ingenting
Förutom ansträngningen
Som under livet ger utdelning
Men jag lever en dag i taget
Och då gör det ingen skillnad




Fri vers av BaraOrd
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd