Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsminnen

Girafferna jamar
På väggen hänger pastellflagor
Solen lyser grönt
Genom mina ruttnande ögon
I sandlådan vaktar spaden sin plasthinksälskare
Jag sticker mig på synålen
Och sover hundra år i mitt kungarike av snuttefiltar
Min hjärna luktar fisk




Fri vers av Salva
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-06-04 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salva