Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetisk

Jag stod där alldeles ensam och bara tittade på när du vände dig om och gick för som du sa, för alltid.
Du hade likt partisaner i krig flytt upp i bergen, flytt den kärlek jag hade och ville ge.
Men jag fann tröst i att den dagen du vill tillbaka och framför mig ropar, jag älskar, jag älskar!
Då, innan jag vänder mig om och går, tänker jag säga.
-Det gjorde jag med.




Fri vers av Marcos
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-06-04 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcos