Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att välja

Hennes leende fick mig att tro, gav mig hopp om något annat som inte är nu.
Hennes ögon sa älska mig nu om du kan, men vänd dig inte om och se vad du har.




Fri vers av Marcos
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-06-04 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcos