Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


ring när du är nykter

ring när du är nykter
ring när du inte är dig själv
helt naturligt låg
ring när du inte längre kan backa upp dina ord med tomma argument
eller ännu hellre
ring inte alls
men gör det ändå bara en signal som ett tecken på att
du ändå fortfarande andas
samma kvava luft som jag




Fri vers av BaraOrd
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 21:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om blott telefoner icke fanns
skulle jag dansa segerdans
2007-06-07

  Antropofagen
Motsägelsefull velig vädjan om liv och något slags hopp om att andra änden mår lika skit. Vältaligt.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd