Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikuprägel


Papillion

Hetsar upp mig över inget

Skär mig överallt

Minns inte när jag grät

Faller i en evig brunn

Skiljer mig från mängden

Stänger alla dörrar

Öppnar inget fönster

Talar sällan öppet

Avfärdar all omsorg

Något fattas

Känner mig inte hel

Ruttnar inifrån

Dricker ur ett tomt glas

Ångest över måndag

Hat för de som \"känner\" mig

Hopp är en avlägsen ö

Glädje är en kall hand

Är bara ett tomt skal...




Fri vers av Alexander VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-03-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP