Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart grönska

Han vandrar längs sin stig
Hon följer hack i häl
Man undrar vart de är på väg
I månens kalla sken

De är på väg emot sin undergång
Inte tittat längs med vägens kant
Där skyltar står de inte sett
Höger, vänster, upp och ner
Gå vart fan ni vill, men inte framåt mer

Varning trotsad går de fram
Genom nattens dunkel
Och ingen kommer att se dem mer,
Om de obesvärat går mot mörker




Fri vers av sleepon
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-06-07 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sleepon