Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultimatum

jag får vara hur rak och öppen jag vill
så länge som ingen tar illa vid
jag får tro och tycka vad jag vill
så länge som ingen invänder
för just där går gränsen
obegränsad frihet inom taggtrådsvadderade ramar

skrik hur högt du vill
så länge som ingen hör

det här landet hade varit skitbra
om det vore obefolkat
utan någon att bryta mot
eller följa
lagen




Fri vers av BaraOrd
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 22:35



Bookmark and Share


  Smultris
jag var där men missade dig trots att vi stod på samma flank, höll kameran i hand och sköt från höften.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd