Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*snyft*


naken

Ett universum utan slut,
En värld utan kärlek,
Ett liv utan känslor,
En människa utan kläder,
Ett ord utan mening,
En handling full med hat.

du lämnade mig naken....



/Carro




Fri vers av mich_mich
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-03-16 23:47



Bookmark and Share


  Michmich
Aah den här dikten är verkligen tänkvärd... väldigt starka med dold innebörd. Men ändå kunde jag på nåt sätt känna igen mig... Väldigt bra skrivet. fortsätt så!
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mich_mich

Senast publicerade
Kärlekspost
Sexscen
naken
* Se alla