Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en abort som gjordes för 10 år sedan...


Namnlöst

Jag valde
att inte sätta
ditt frö
i blomkrukans jord

När sommarens
klargröna sus
långsamt
börjat brinna
sköljde jag
bort det

Kvar
var den
fuktiga
bruna jorden
och det
grå bruset
av tystnad.




Fri vers av clownen beppo
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-06-08 22:02



Bookmark and Share


    Anna0626
Både vackert och smärtsamt att läsa.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

clownen beppo