Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moj ljubav

du är alltid i mina tankar
vad jag än gör, vart jag än är

saknaden är obeskrivlig
så fort du lämnar min sida


älskling, hör du mina hjärtslag?
de slår så hårt
älskling, säg att du hör dem



säg att du älskar mig som jag älskar dig



för älskling
utan dig är jag inget



du är hela min värld



men älskling
ibland blir jag så rädd

så rädd att du ska kasta iväg mina drömmar,
våra drömmar
så långt att vi aldrig kan nå dem igen



ja volim te




Övriga genrer av kevlarsjäl
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 01:00



Bookmark and Share


  christal
fin, saknar dig gumman.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjäl
kevlarsjäl

Mina favoriter
låt mig dö nära dig