Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ihopsatta rader ur Peter Lemarcs texter


språk utan ord

så känns morgongråt
lika desperat som du
ett språk utan ord




Bunden vers (Haiku) av kevlarsjäl
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-10-31 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kevlarsjäl
kevlarsjäl

Mina favoriter
låt mig dö nära dig