Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en dikt om att hitta nån som kan leda en genom livet och alltid vara där. I slutet är det mera att man hittat den speciella personen ,men hon/han vill inte har en eller inte har bestämt sig. Och man lägger allt på den personen, så hon/han får be


Star/stjärna

Star
oh star
guide me right,
take me away from the light so bright.
hold me in
hold me tight
never ever leave my sight

For from thee
I will not leave
so don’t you go away from me
guide me trusting
help me, dear
but don’t you
leave me here
in my drowning tears
in memories of
finished years.

your love is sweet
as it\'s tears
The sorrow here <3
hurt it will
ever more
so don’t you go
and break it all.
and don’t
please don’t
don’t you cry

I am yours
if you reply




Fri vers av Daft1
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-06-09 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daft1