Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överkörd fiskmås

 

överkörd fiskmås

på cykeltrottoaren;

turistsäsongsstart




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-10 00:06



Bookmark and Share


  Kopia
Snygg knorr!
Skrattade gott åt den överaskningen! Bra Haiku, det är riktigt svårt att få till den där sista meningen!
2007-06-10

  Markattan
Stackars fiskmås - turisterna de både ger och tar...
2007-06-10

    Rimsmeden
Här finnsingen cykeltrottoar i närheten, ändå blir jag dagligen överkörd!
2007-06-10

  Jer
Vadå, hade han hyrt cykeln, eller? *asg*
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP