Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Förlåt är ordet


förlåt är ordet

jag ej kan sluta viska

 

men du hör inte




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-10 11:43



Bookmark and Share


    Rimsmeden
Ibland är inte hörapparaten på!
Mvh :=))
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP