Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen du dog

Dagen du dog
Slocknade allt ljus
Hoppet var ute
Kvar var bara mörker
Mörka och dystra tider att genomlida
I ensamhetens tysta vrå

Dagen var nu kommen
Det ofattbara hade hänt
Leendet tynar sakta bort
Hjärtats slag tappar takt
Ljuset i dina vackra ögon släcks

Du far sakta bort
Dörrarna har öppnat sig för dig
Till universums andra port
Lova mig
Vänta på mig där




Fri vers av candy__me
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 17:50



Bookmark and Share


  aol
starka känslor och ett hav av sorg blev så gripen
2007-09-08

  TheThinLine
Den här är väldigt fin.
Bra skriven :)
Vilken är universums andra port?
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

candy__me