Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara ung

Att födas. Man kan inte protestera
Och inte har man kunnat förutspå
Man lyder snällt, men undrar varför då
Men Varför? verkar ingen acceptera

Man mular sina kompisar med lera
Man skriker så man närapå blir blå
Och alla dumma töntar ska man klå
Man leker doktor och får operera

Det här att vara ung, det är en mara
Men allt man kan få fram nu är ett skrik
Det är ens öde, att man dömts att vara

Man får en filt. Man tuggar på en flik
Man äger varken vilja eller snara
Man tvingas hålla ut tills man blir lik




Bunden vers (Sonett) av candy__me
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

candy__me