Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi 2

Ibland är man ensam, men då finns du där.
Du finns i mitt hjärta, och det kommer du alltid att göra.
När jag är ledsen så tröstar du mig, vi är som tvillingar.
Vi har samma humor, samma rädsla, gillar nästan alla saker...

oftast tillsammans!




Fri vers av Ellin
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin