Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar och älskar dig

Du är mer än alla stjärnor på himlen
Du är mer en alla på jorden tillsammans
Du är min ängel
Du tröstar
Du hjälper
Du gillar
Du älskar

Jag gillar och älskar dig...




Fri vers av Ellin
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 19:29



Bookmark and Share


    Fjortizz <3
Mhm... bra!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ellin