Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade lillebror

Jag älskar att se dig glad, se dig le
Skulle köpa hela världen för att du skulle se

Se vad du betyder för mig
och hur mycket jag älskar dig

Skulle gå flera mil och mer därtill
Jag finns här när du än vill

Behöver du en kram eller bara en hand
Inget är starkare än vårt band

Du är den finaste av alla
Jag är stolt över att få lillebror dig kalla







Fri vers av KLANG
Läst 4014 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-12 23:28



Bookmark and Share


  aol
bara så ömt rart fint skaldat till lillebror,
2013-06-29

    Elisabeth Olsson
Så jättefint! :)
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG