Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flikkan vid havet

Flikkan vid havet står .
Tårna nuddar havet .
Hon har en liten kniv i handen .
Hon lägger ett fint snitt över handleden .
Det märks att hon gjort detta för .
För på hennes ansikte rör sig inte en min .
Medans blodet droppar ner i havet .
Försvinner flikkan sakta bort .
Till ett ställe där inte smärta finns .
Hon sätter sig på knä .
Innan hon försvinner viskar hon .
Förlåt men nu orkar jag inte mer .
Flikkan finns nu inte mer




Fri vers av FlikkeBarnet
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlikkeBarnet
FlikkeBarnet