Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt försök

Jag lovade vara nykter
från sorgen

Efter den
sista tåren

Lovar

jag gör

ett

nytt försök.






Fri vers av Sparven
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-06-13 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven