Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivla aldrig

Bara för att det är fruset nu,
låt dig inte tro att det frusna aldrig tinar.

För att din dåraktighet har förvisat dig till ett mörker,
låt dig aldrig tro att den inte kan visa dig till ljuset.




Fri vers av Sparven
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 22:36



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
En sällsam touche i berikande anda där det positiva är målet.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven